Digitale voorbereiding op uw onderzoek in MMC

Om u voor te bereiden op uw onderzoek maken we bij MDL gebruik van digitale voorlichting via Medify.

In Máxima MC (MMC) gebruiken we de online applicatie van Medify om u voor te bereiden op verschillende onderzoeken:

Stap voor stap informatie

Via deze online applicatie krijgt u informatie over het onderzoek, de voorbereiding hierop en ook over de periode daarna. Stap voor stap ziet u wat u te wachten staat. Vanaf de voorbereiding thuis, het bezoek aan ons ziekenhuis tot aan het herstel thuis. Via teksten, foto’s en filmpjes krijgt u uitleg over de gang van zaken.

Digitale vragenlijsten invullen

Een onderdeel van de applicatie is het invullen van een digitale vragenlijst. Dankzij de toegevoegde vragenlijsten vindt ook meteen een screening plaats. Zo heeft de arts of verpleegkundige alle specifieke informatie die nodig is om zich goed voor te bereiden op uw onderzoek. De vragenlijst vult u in een beveiligde omgeving in. Uw gegevens zijn daardoor beschermd en komen alleen bij uw behandelend arts en verpleegkundige terecht. De arts of verpleegkundige controleert de informatie en neemt, indien nodig, contact met u op als er aanvullende informatie nodig is om uw behandeling in te plannen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U krijgt een email van noreply@medify.eu met een link naar de digitale voorlichting die voor u van toepassing is. Gezien de privacygevoeligheid van uw gegevens ontvangt u deze mail vanuit samenwerkingspartner Medify en niet vanuit MMC. In deze mail worden ook geen persoonsgegevens benoemd. Graag benadrukken wij dat dit een veilige mail is die u kunt openen. U kunt deze voorlichting thuis bekijken op uw tablet, laptop of computer.