Keurmerken

ESMO-accreditatie voor oncologie met palliatieve zorg

Máxima Oncologisch Centrum heeft de accreditatie ‘ESMO Designated Center of Oncology and Palliative Care’ ontvangen. Een speciale erkenning voor kankercentra met geïntegreerde oncologisch en palliatieve zorg van een hoog niveau. MMC is hiermee één van de tien Nederlandse ziekenhuizen die deze accreditatie in ontvangst mocht nemen.

CZ Aanbevolen beste zorg

Máxima medisch Centrum wordt door CZ aanbevolen voor beste zorg voor: borstkankerzorg, blaasverwijdering bij blaaskanker, bariatrie, etalagebenen(PAV) en infectiechirurgie bij orthopedische revisie operaties. CZ maakt voor sommige aandoeningen speciale afspraken met zorgverleners als zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die CZ stelt.

Expertisecentrum zeldzame aandoeningen

Máxima MC heeft van het ministerie van VWS benoemingen ontvangen als Europees expertisecentrum voor zeldzame aandoeningen. Daarmee krijgt MMC erkenning als expertisecentrum voor bijnierschorskanker en neuro-endocriene tumoren. De erkenningen zijn uniek voor een niet-academisch ziekenhuis en toont de excellente zorg die MMC te bieden heeft.

Zie ook de andere keurmerken van MMC.