Straathof, dhr. dr. J.W.A.

Straathof, dhr. dr. J.W.A.

  • Functie maag-darm-lever-arts (mdl)
  • Contact 040 888 6350
  • Aandachtsgebieden maag-, darm- en leverziekten

Dr. Jan Willem Straathof is als maag-darm-leverarts werkzaam in Máxima MC sinds 2005. Hij heeft aandachtgebieden voor grote darmpoliepen, pancreatitis en galwegziekten, inflammatoire darmziekten en motiliteit van maagdarmkanaal. Hij is gespecialiseerd in endo-echografie inclusief transluminale drainages, ERCP, verwijderen van grote colorectale poliepen middels EMR en ESD en manometrie van de slokdarm. Tevens is hij werkzaam in Maastricht Universitair MC (MUMC+), afdeling maag-darm-leverziekten.

Bekkenzorg Máxima

Bekkenzorg Máxima biedt alle zorg voor klachten in en rondom het bekken aan mannen, vrouwen en kinderen. Iedere specialist kijkt vanuit zijn eigen specialisatie naar het probleem van de patiënt, ook ik als maag- darm- leverarts. De patiënt staat centraal en wij als specialisten werken nauw met elkaar samen om de zorg op de patiënt af te stemmen. Door de korte toegangstijden en korte lijnen binnen Bekkenzorg Máxima sluiten de afspraken met de verschillende specialisten zoveel mogelijk op elkaar aan.

De patiënt weet in een zo kort mogelijke tijd wat er aan de hand is en krijgt een behandelplan om zo snel mogelijk van de klachten af te zijn.

Werkzaam op de afdeling

Contact